KICK OFF PÅ HARRYS

Kära kamrater

Det har blivit 2014 och supervalår. Valet till EU-parlamentet är redan avklarat och nu står valet till riksdagen, regionerna och kommunerna för dörren. Den 14 september smäller det. Då skall vi byta regering och ge Sverige en bättre framtid!

Vänsterpartiet rider just nu på en framgångsvåg och vi ser hur värden som solidaritet, rättvisa och jämställdhet åter är på agendan. Medlemsantalet ökar också. Vi är nu fler än 17 000 medlemar i Vänsterpartiet och det märker vi av även i Kungsbacka. Det har tillkommit många nya medlemmar till vår kommunförening. För att lära känna varandra bjuder vi nu in alla medlemmar till en kravlös lära känna-kväll där vi umgås, äter god mat och har trevligt tillsammans.

Lördagen den 30/8 klockan 18.00 träffas vi på Harrys i Kungsbacka.

Kom och lär känna nya människor och friska upp kontakten med gamla bekantskaper.

Vi bjuder på mat.

Dryck får man köpa själv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *